Beşkonak İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://beskonakiho.meb.k12.tr
Adres : BEŞKONAK MAH. YARIŞ SK. NO 232 MANAVGAT / ANTALYA
VİZYON : Yarınlarımıza şekil verecek bireylerin yetiştiği önder ve örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Anasınıfından başlayarak, ulusal ve toplumsal değerlerimiz doğrultusunda, sorumluluklarını bilen, zamanın gerektirdiği gelişmelere ayak uyduran, sosyal, kültürel, sportif ve akademik yönden nitelikli bireyler yetiştirerek, onları geleceğe hazırlamak, ülkemizin geleceğine ortak olmaktır
BAŞARILAR :

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :Tam gün öğretim.
Saatler : 08.30-14.50
Isınma : Kalarifer
Servis : Öğrenciler farklı köylerden servislerle gelmektedir.
Ulaşım : Beşkonak`tan ilçeye ulaşım yoktur.Öğretmenlerin çoğunluğu Beşkonak´ta kalmaktadir.Serik ve Manavgat´tan kendi arabasıyla gidip gelen öğretmenler olabiliyor.
Yerleşim Yeri : Antalya Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Köprülü Kanyon Milli Parkında 14 km uzunluğundaki bölgenin en uzun parkurunda rafting yapılmaktadır. Ancak şehirleşme yok okul, jandarma sağlık ocağı marketler ve turistik tesisler var sadece. yazları ırmakta rafting yapıldığı için turizm fazladır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Antalya il merkezine 90 km, Manavgat ilçe merkezine 65 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :